Projectinrichting voor kantoor interieur in 2019

Trends in projectinrichting voor kantoor interieur evolueren voortdurend. Deze trends treden vaak op als reactie op veranderingen in de manier waarop mensen werken. De meest opwindende innovaties komen echter van leiders in de kantoorinrichting industrie die zich richten op het voorspellen van veranderingen in de manier waarop mensen werken voordat die veranderingen ooit hebben plaatsgevonden. Vandaag deelt Wout Monseurs enkele nieuwe trends in kantoorontwerp die onze werkwereld verder in 2019 vorm zullen geven.

Op activiteiten gebaseerd werk

Deze trend is erop gericht medewerkers keuzes te geven: waar, hoe en wanneer ze werken. Dat betekent dat ze een keuze hebben uit werkinstellingen; elke instelling is ontworpen voor een ander type taak en kan werkstations, samenwerkingsgebieden en concentratiegebieden zijn. Deze trend wordt goed ondersteund door het inschakelen van technologie waarmee werknemers overal kunnen werken.

Merkidentiteit

Dit concept in ontwerp is gebaseerd op het idee dat elk bedrijf een verhaal vertelt. Alles, van de constructie van uw gebouw tot de indeling en het ontwerp van uw binnenruimten, helpt u om dat verhaal te delen en uw personeel en klantenbestand te inspireren. Deze kantoorfilosofie geeft uw werkomgeving een gevoel van identiteit.

Welzijn

Tegenwoordig begrijpt iedereen dat gezondheid en geluk erg belangrijk zijn in elk kantoor, en trends in topkantoorontwerp weerspiegelen nu deze focus op welzijn. Onderzoek toont aan dat mensen met een sterk gevoel van welzijn beter bestand zijn tegen ziekten en een snellere hersteltijd hebben als en wanneer ze ziek worden. Hogere levensverwachting en minder algehele fysieke pijn, grotere creativiteit en een verbeterd vermogen om problemen op te lossen zijn slechts een paar andere voordelen, die allemaal voor iedereen een pluspunt zijn.

Dynamische ruimtes

Erkende ontwerpers van kantoorinterieurs geloven tegenwoordig dat werkruimten zeer interactief moeten zijn. Zonder belemmerd te worden door fysieke of ergonomische beperkingen. Meubels moeten comfortabel, organisch en dynamisch geplaatst zijn, zodat werknemers kunnen kiezen hoe ze werken.

Privacy

Open ruimtes en flexibele lay-outs zijn populair, maar privé ruimtes raken nooit uit de mode. Sommige mensen werken beter in een eenzame omgeving, en sommige projecten vragen er gewoon om. Een ontwerptrend is om een ​​deel van uw plattegrond te omsluiten, zodat u scheidingswanden of hutten kunt verbergen, terwijl uw werknemers nog steeds met zo min mogelijk afleiding kunnen werken.