Doe inspiratie op voor uw badkamertegels

Bijzonder mooie tegel

Badkamertegels zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, maten en looks; goed te begrijpen dus dat het maken van een keuze voor in uw badkamer niet eenvoudig is. Wij helpen u graag met de keuze voor een geschikte badkamer tegel. We hebben daarom speciaal voor u twee soorten badkamertegels uitgelicht. Benieuwd naar welke soorten dit zijn? U leest er meer over in het vervolg van dit blog.

Keramisch parket

Keramische badkamer tegels met een natuursteen look

Wanneer uw badkamertegels online bij Tegelmegashop.be bekijkt, vindt u natuurlijk onze categorie met daarin natuursteen tegels. Maar naast deze natuursteen tegels bieden wij ook keramische badkamertegels aan die een natuursteen look hebben. Deze tegels zijn van een ander materiaal, maar hebben die prachtige uitstraling van natuursteen. Het maakt in principe dus ook niet uit of u nu kiest voor keramische- of natuursteen badkamertegels. Wat wij u wel kunnen meegeven is dat keramische tegels een groot voordeel ten opzichte van natuursteen tegels. Keramische tegels zijn namelijk erg onderhoudsvriendelijke en duurzaam. Daarnaast zijn ze ook nog eens krasvrij, slijtvrij en zuurbestendig!

Visgraat

Visgraat tegels

Wat wij steeds vaker terug zien komen en ook erg mooi vinden zijn houtlook tegels in de badkamer. Deze houtlook tegels, ook wel keramisch parket genoemd, zijn gemaakt van keramiek en hebben de natuurlijke uitstraling van hout. Doordat ze van keramiek gemaakt zijn maakt dit ze ideaal voor het gebruik in uw badkamer. Ze nemen geen vocht op en zijn eenvoudig schoon te maken en te houden. Een tip van ons: Leg de houtlook tegels in een visgraat patroon. Op die manier creëert u een speels en vrolijk effect waar u keer op keer weer blij van wordt. Maak uw badkamer compleet en combineer dit alles met een mooi badkamer meubel, een trendy spiegel, een inloop douche met een glazen douchewand, een vrijstaand of back to wall bad en u bent verzekerd van succes!