Champions League voorbeschouwing: woensdag 26 februari 2020

Waar gisteravond Napoli – FC Barcelona en Chelsea – Bayern München op het programma stonden, is het ook vandaag weer tijd voor twee interessante krakers in de achtste finale van de Champions League. In dit artikel beschouwen we voor op de wedstrijden van vanavond en vertellen we je via welke livestreams je de wedstrijden kunt zien.

21:00 uur: Lyon – Juventus

Om 21:00 staan Lyon en Juventus aan de aftrap in het Parc Olympique Lyonnais. Weet de club van sterspeler Cristiano Ronaldo een goede uitgangspositie te veroveren voor de return in eigen stadion, of kan het team van Rudi Garcia verrassen? Olympique Lyon moet het uiteraard nog steeds doen zonder Memphis, die nog herstellende is van een kruisbandblessure.

De wedstrijd tussen Lyon en Juventus is te volgen via de gratis hd voetbal livestream van Livevoetbal.be.

21:00 uur: Real Madrid – Manchester City

Om 21:00 wordt er ook afgetrapt in Madrid, waar De Koninklijke het opneemt tegen het Manchester City van Pep Guardiola. Wederom een fantastisch affiche in de achtste finale van de Champions League die live te volgen is via Livevoetbal.be. Real Madrid moet het onder andere stellen zonder Eden Hazard, die afgelopen weekend ernstig geblesseerd raakte tijdens de competitiewedstrijd met Levante, die bovendien met 1-0 verloren ging. Manchester City had een betere generale. The Citizens wonnen afgelopen zaterdag met 1-0 uit bij directe concurrent Leicester City. Desondanks staat de ploeg van Guardiola in de competitie nog steeds 18 punten achter op Liverpool. De Champions League is daarom de enige hoofdprijs die dit seizoen nog te winnen is voor Manchester City. Kan de club vanavond een goede eerste stap zetten?